Ondernemerschap: Academy

KAVB Academy is dé plek voor ondernemers, directieleden, managers, leidinggevenden en specialisten, die willen groeien als innovatief leider en/of als ondernemer in de bloembollensector en die de sector kunnen en willen uitdragen naar de buitenwereld.

De bloembollensector komt steeds vaker voor grotere en onbekende uitdagingen te staan. Vaak wordt de continuïteit van deze bedrijven gekoppeld aan de aanwezigheid van kwaliteiten van de ondernemer.

Het doel van het KAVB-Academy programma is om jou uit te dagen en te ondersteunen om te groeien. Je werkt gedurende het programma samen met sectorgenoten aan leiderschap, management en effectieve communicatieskills. Deze zijn ook handig voor buiten je directe werkomgeving.

In de bijeenkomsten word je geïnspireerd door nieuwe inzichten op het gebied van leiderschap, strategie en de toekomst van ondernemen in de bloembollensector. Je wordt uitgedaagd om met je ambitieuze medeondernemers in gesprek te gaan over jouw uitdagingen en oplossingen. Daarnaast, door individuele coaching ga je aan de slag met jouw leerdoelen.

Door enerzijds te reflecteren, ga je anderzijds een stip op de horizon voor jouw organisatie creëren en ontdek je wat dit van jou als leider vraagt.

Het programma bestaat dus uit colleges, workshops en een coaching traject.

De bijeenkomsten duren één dag.

Voor wie:                    Ondernemers, directieleden, managers,                                                         leidinggevenden en specialisten
Leeftijd:                       Circa 25-50 jaar
Looptijd deelname:  10 maanden, start jaarlijks in januari
Groepsgrootte:         10-15 deelnemers
Prijs:                            €600,00 excl. Btw.

Benieuwd of het programma bij jou past? Wij nodigen je graag uit om contact op te nemen met Rianne van der Hulst, tel.: 0252-536963, e-mail: vanderhulst@kavb.nl.