Ondernemerschap: KAVB-Jong

Jonge ondernemers en werknemers zijn de toekomst voor de sector, en dus ook voor de KAVB. De vereniging ontplooit verschillende activiteiten voor jonge ondernemers en werknemers. Regelmatig is er een kadertraining voor jonge ondernemers en werknemers die bestuurlijk actief zijn of dat willen worden. Deze meerdaagse training gaat vooral over persoonlijke vaardigheden, de KAVB als organisatie en de structuur van de sector.
KAVB Jong! is het netwerk voor jonge ondernemers en werknemers. Per seizoen vinden acht bijeenkomsten plaats, waarin allerlei facetten van het ondernemerschap aan de orde komen. Dat kan gaan over bijvoorbeeld leiding geven in het bedrijf, maar ook bedrijfsbezoeken aan ondernemers in andere sectoren. De leeftijdsgrens ligt op ongeveer veertig jaar. 
In januari start seizoen 2021. In het programma lees je uitgebreide informatie over de inhoud van de bijeenkomsten en data. Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met Stan van Oers 0252-536953.

Vanwege Covid19 is een aantal bijeenkomsten uitgesteld en opnieuw ingepland. Het programma van seizoen 2021 loopt nog door tot in 2022.