Ondernemerschap: KAVB-Jong!

Jongeren uit de bloembollensector worden tijdens de bijeenkomsten van KAVB-Jong! uitgedaagd om hun ondernemersvaardigheden te leren kennen. Actuele thema’s komen tijdens dit programma aan bod.

KAVB-Jong! is gericht op jonge ‘toekomstige’ ondernemers en werknemers in de bloembollensector. Kennis, kunde en vaardigheden komen samen. Naast de inbreng van de deelnemers speelt het netwerken en het van elkaar leren een belangrijke rol. Het programma bestaat uit acht bijeenkomsten.

Het doel van de workshops is om ondernemerschap en managementvaardigheden te verbreden en te verdiepen. In een open sfeer kunnen de deelnemers hun eigen ervaringen delen, vragen stellen en kennis opdoen. Bedrijfsbezoeken staan in het teken van 'kijken in de keuken van andere bedrijven en sectoren'. Naast dat dit ontzettend leuk is, is het ook om kennis en inspiratie op te doen voor het eigen bedrijf.

Voor wie:                    Jonge werknemers en (toekomstige) ondernemers 
Leeftijd:                      circa 18-35 jaar
Looptijd deelname:  8 bijeenkomsten, start jaarlijks in januari
Groepsgrootte:         20-25 deelnemers
Prijs:                           €500,00 excl. Btw.

Benieuwd of het programma bij jou past? Wij nodigen je graag uit om contact op te nemen met Rianne van der Hulst, tel.: 0252-536963,        e-mail: vanderhulst@kavb.nl of Stan van Oers, Tel. 0252-536953.

“Het is een kleine investering maar van enorme waarde”