Leden- en relatiedag 2019

woensdag 20 februari 2019

Leden- en relatiedag van de KAVB op woensdag 20 februari in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen.

Vanaf 14.30 uur staan koffie & thee klaar, waarna om 15.00 uur gestart wordt met het programma. Het programma wordt rond 17.00 uur afgesloten waarna u ruim de tijd heeft om elkaar te spreken. 

Water is van levensbelang voor de bloembollensector. Tijdens de Ledendag wordt het thema door verschillende sprekers belicht. Zwemmer Maarten van der Weijden is aanwezig om u te inspireren met zijn levensverhaal. Maarten heeft naast topsport ook ervaring in het bedrijfsleven en kan als geen ander een link leggen tussen sport, ondernemen en het omgaan met tegenslagen.

Voor de vierde keer wordt de Martien Zandwijk prijs uitgereikt aan een bedrijf dat zich onderscheidt op het gebied van duurzaamheid én die inzet ook breed deelt in de sector.

Voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u deelnemen aan een rondleiding door Zuiderzeemuseum. Afhankelijk van het weer is dit een rondleiding door het binnen of het buitenmuseum. In ongeveer een uur tijd wordt u meegenomen in de rijke geschiedenis én de toekomst van het IJsselmeergebied. Wanneer u deel wilt nemen aan de rondleiding ontvangen wij u graag vanaf 12.30 uur bij het binnenmuseum. Voor koffie, thee en wat te eten wordt gezorgd. Vanaf daar start de rondleiding om 13.30 uur. Het aantal plaatsen is beperkt en gaat op volgorde van inschrijving, dus meld u snel aan!

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor zowel de bijeenkomst als de rondleiding.

Aanmelden Ledendag 2019