Jaarvergadering KAVB-productgroep Tulp op Dag van de Tulp

dinsdag 19 januari 2016

U bent van harte welkom bij de jaarvergadering van de KAVB-productgroep Tulp, onderdeel van de Dag van de Tulp, op vrijdag 29 januari bij Proeftuin Zwaagdijk, aanvang 13.30 uur. Koffie en thee staan voor u klaar vanaf 13.00 uur.

De jaarvergadering is het eerste onderdeel van de Dag van de Tulp. Tijdens de jaarvergadering worden de activiteiten van de Productgroep Tulp toegelicht, waaronder doorgevoerde aanpassingen in het stengelaalbeleid en de oprichting van het Fonds Innovatie Tulp. Vervolgens bespreekt André Hoogendijk (adjunct-directeur KAVB) enkele actuele ontwikkelingen op het gebied van innovatie en duurzaamheid met betrekking tot tulp. Traditiegetrouw vertelt de BKD tot slot over de ervaringen met de kwaliteitskeuringen van het afgelopen jaar en actuele ontwikkelingen in de keuringen.

Na de jaarvergadering gaat het programma verder met gastspreker Han Fleuren, eigenaar van boomkwekerij Fleuren. Na de pauze is er een ronde met acht workshops. Vanaf 17.15 uur is er een buffet en een rondgang langs de marktbroeishow. Een uitgebreid programma treft u hier aan.

Let op: Aanmelden is verplicht.

De Dag van de Tulp wordt georganiseerd door de KAVB, Rabobank West-Friesland, PPO Lisse, CNB, Proeftuin Zwaagdijk, Hobaho, Clusius College en InHolland.