Speciale Bloemenkeuringen in februari

vrijdag 5 februari 2016

Op woensdag 10 februari organiseert de KAVB een speciale Tulpenkeuring in BolleNoord, ‘t Zand. Net als in Zwaagdijk zijn er drie categorieën: beste snijtulp op pot (9 stuks), beste pottulp op pot (9 stuks) en de beste vaas (15 stuks). Er wordt om 11:00 uur gekeurd door een deskundige jury van vakgenoten.

Op maandag 15 februari organiseert de KAVB bij CNB in Lisse een speciale Muscari keuring. Hier zijn twee prijsvragen: de beste pot en de beste vaas. CNB organiseert van 15 tot en met 19 februari een Muscari week in haar handelscentrum.

Op de laatste dag van februari, maandag 29 is er een Bol-op-Pot keuring in de showruimte bij CNB in Lisse. Hier gaat het natuurlijk om de beste pot.

Van alle keuringen wordt een fotoverslag op de Facebook pagina van de KAVB gezet. Door deze fotoverslagen te delen, draagt u zelf bij aan de verspreiding. Verder wordt er een nieuwsbericht gepubliceerd. Ook de pers besteed aandacht aan de KAVB keuringen, zoals bijvoorbeeld in de Nieuwsbrief van Bloembollenvisie