Uitnodiging KAVB Ledendag 2017

vrijdag 13 januari 2017

U bent van harte welkom op donderdag 19 januari op de KAVB Ledendag 2017. Vanaf 14.30 uur staat de koffie klaar, de bijeenkomst start om 15.00 uur. Locatie: Van der Valk Hotel Sassenheim, Warmonderweg 8 in Sassenheim.

Dit jaar hebben we een wel heel bijzondere gastspreker: André Kuipers. Met het ruimtestation ISS vloog hij ruim 200 dagen lang, 16 keer per dag, een rondje om de aarde. Hij neemt u mee op een fantastische reis door de ruimte en geeft u zijn visie op duurzaamheid! Daarnaast is er natuurlijk volop aandacht voor de laatste ontwikkelingen bij u op het bedrijf en in onze sector.

Voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u deelnemen aan een rondleiding bij Space Expo. In ongeveer een uur tijd maakt u kennis met de ruimtevaart. Vanaf Hotel van der Valk vertrekken om 12.45 uur bussen naar Space Expo. Er is nog zeer beperkt plaats beschikbaar!

Het is noodzakelijk om u aan te melden voor de ledendag en/of de rondleiding. Wilt u aanwezig zijn, en heeft u zich nog niet aangemeld, dan kunt u zich hier aanmelden of telefonisch via 0252-536950.