Uitnodiging KAVB Ledendag 2018

dinsdag 9 januari 2018

U bent van harte welkom op donderdag 18 januari bij de KAVB Ledendag. Vanaf 14.30 uur staat de koffie klaar, de bijeenkomst start om 15.00 uur. Locatie: Theater Floralis, Floralisplein 69 in Lisse.

Dit jaar hebben we weer een bijzondere gastspreker: friskijker en futuroloog Ruud Veltenaar. Hij neemt u mee op reis naar de toekomst en geeft zijn visie op de razendsnelle veranderingen in de wereld. Daarnaast is er volop aandacht voor de laatste ontwikkelingen bij u op het bedrijf en in de sector.

Voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u deelnemen aan een rondleiding door Museum De Zwarte Tulp. In ongeveer een uur tijd maakt u kennis met de rijke historie van de bloembollenteelt. Wij ontvangen u voor de rondleiding vanaf 12.30 uur bij theater Floralis. Voor koffie, thee en wat te eten wordt gezorgd. Rond 13.15 uur vertrekken we naar het museum. Er is nog beperkt plaats beschikbaar!

Het is noodzakelijk om u aan te melden voor de ledendag en/of de rondleiding. Wilt u aanwezig zijn, en heeft u zich nog niet aangemeld, dan kunt u zich hier aanmelden of telefonisch via 0252-536950.

Graag tot ziens op 18 januari!