Uitnodiging ledendag 15 januari 2020

woensdag 8 januari 2020

U bent van harte welkom op woensdag 15 januari bij de KAVB Ledendag. Vanaf 14.30 uur staat de koffie klaar, de bijeenkomst start om 15.00 uur. Locatie: World Horti Center, Europa 1 in Naaldwijk.

 

Dit jaar staat succesvol ondernemen centraal. Succesvolle bedrijven verkennen de onzekere ontwikkelingen die de toekomst bepalen én spelen tijdig in op verandering. Maar hoe doe je dat? Futuroloog Jan Nekkers en econoom Stefan Koopman delen hierover hun kennis. Ook gaat algemeen voorzitter Jaap Bond in gesprek met jonge ondernemers over hun toekomstverwachtingen.

 

Voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u deelnemen aan een rondleiding door het World Horti Center;  hét kennis- en innovatiecentrum van de glastuinbouwsector. In een uur tijd ziet u wat de sector te bieden heeft op het gebied van Health & Happiness. Wij ontvangen u voor de rondleiding vanaf 13.00 uur. Voor koffie, thee en een kleine snack wordt gezorgd. De rondleidingen starten om 13.30 uur. Er is nog beperkt plaats beschikbaar! Het programma wordt rond 17.00 uur afgesloten met een borrel en tevens afscheidsreceptie van René le Clercq en André Hoogendijk.

 

Het is noodzakelijk om u aan te melden voor de ledendag en/of de rondleiding. Wilt u aanwezig zijn, en heeft u zich nog niet aangemeld, dan kunt u zich aanmelden via een mail aan kavb@kavb.nl of telefonisch via 0252-536950.

Graag tot ziens op 15 januari!