KAVB Academy 2020: meld je nu aan!

woensdag 9 september 2020

Het runnen van een bedrijf is topsport: het telen, verhandelen en broeien van bloembollen vraagt om uitgebreide kennis en veel verschillende vaardigheden. De KAVB Academy helpt ondernemers in de bloembollensector hun (kennis)positie te versterken en persoonlijke groei te realiseren.
Als deelnemer van KAVB Academy ga je onder leiding van stevige deskundigen aan de slag met verschillende aspecten die komen kijken bij leiderschap en ondernemerschap. KAVB Academy gaat echt de inhoud en de diepte in: het is een programma op academisch niveau.

Over het programma
Het programma bestaat uit vijf dagvullende bijeenkomsten, die plaats zullen vinden op het KAVB-kantoor in Hillegom. De kosten zijn 500 euro (excl. btw) per persoon, inclusief lunch.
■ 7 oktober 2020: Ondernemen in een familiebedrijf
■ 28 oktober 2020: Leiderschap en persoonlijke effectiviteit
■ 12 november 2020: Ondernemen in een veranderende markt en maatschappij
■ 25 november 2020: Politiek en invloed
■ 9 december 2020: Rendement en financiën
In aansluiting op deze bijeenkomsten kun je ook nog eens gebruik maken van een coachingstraject, waarin individueel wordt gecoacht op ondernemerschap of leiderschap.

Voor wie?
KAVB Academy is bedoeld voor (aankomende) ondernemers en medewerkers tussen de 35 en 45 jaar, van bedrijven in de bloembollensector. KAVB Academy-programma biedt deelnemers die KAVB-Jong! inmiddels 'ontgroeid' zijn bovendien een mooie vervolgstap.

Aanmelden?
Wil ook jij dit jaar nog je ondernemerschapskwaliteiten en je leiderschap versterken?
Kijk hier voor meer informatie en aanmelding.